Eifel weer geopend voor vakantiegangers

Goed nieuws voor liefhebbers van de Eifel! Sinds18 mei zijn EU ingezetenen weer welkom in hotels, pensions, campings, etc.

Sinds 15 juni is volledig vrij reizen van en naar Duitsland weer mogelijk. Sindsdien mogen wij dus ook weer Nederlandse gasten ontvangen op Holiday Park Pulvermaar. 

Gastronomie is sinds 13 mei 2020 weer geopend. Als u naar een restaurant wilt, moet u voorlopig nog mond- en neusbescherming dragen. 'Pas als de toegewezen stoelen aan tafel zijn ingenomen, kan de bescherming voor de duur van het verblijf worden verwijderd', aldus de deelstaatregering en de hotel- en restaurantvereniging. Er is ook een verplichting om te registreren en te reserveren. Maximaal zes personen ouder dan twaalf jaar mogen buiten aan biertafels zitten.

De receptie op ons park en het terras is ook gewoon geopend. We hanteren echter wel 1,5 meter afstand tussen de tafels op ons terras en binnen in de receptie. Ook kunt u bij binnenkomst uw handen desinfecteren. 

Bij Holiday Park Pulvermaar kunt u, indien gewenst, contactloos huren. Dat houdt in dat we bij uw aankomst zullen zorgen dat u zonder contact met ons of anderen in uw woning kunt. Ook bij vertrek kunnen we daar rekening mee houden. 

Als huurder kunt u kosteloos annuleren als de coronamaatregelen worden aangescherpt voor de Eifel of Rijnland Palts. Als u daar vragen over heeft, kunt u contact met ons opnemen via info@villanda.nl

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Villanda viert Sinterklaas en trakteert!

Categorieën:Nieuws

De Sint is weer in het land,
en vult niet enkel een kinderhand.

Ook aan de vrienden van Villanda is gedacht.
Voor hen is een extra korting van kracht!

Tot de verjaardag van de Sint is verstreken,
kunnen alle boekers de reserveringskosten in hun zak steken.

Zo gaat u dankzij een nog lager bedrag,
naar de Duitse Eifel met een grote glimlach.

Lees verder >

Zwemmen bij het Pulvermaar

Sinds begin april is het openluchtzwembad aan de rand van het Pulvermaar ook weer dagelijks geopend tussen 10.00 en 17.00 uur. Het zwembad beschikt over een mooie zonneweide met terras en horeca en een peuterbad voor de kleintjes.

Lees verder >

Beleef de Nürburgring

Categorieën:Activiteiten

Legendarisch, ingewikkeld, lang, gevaarlijk en elke keer uitdagend. De Nürburgring met haar Nordschleife is misschien wel het meest populaire circuit ter wereld. Er zijn talloze dagen om daar vrij te rijden. Een 20.1 km lange uitdaging!

Lees verder >