Nürburgring 2019

De legendarische Nürburgring is een van de langste, meest traditionele, uitdagende en drukste racebanen ter wereld. Elk jaar komen talloze bezoekers genieten van de muziek- en sportevenementen, met name de motorsport in de puurste vorm op race-evenementen.

 

Zowel amateur- als professionele coureurs uit alle raceseries concurreren op twee circuits: de Nordschleife, rijk aan traditie en het moderne Grand Prix-parcours. De Nürburgring ligt middenin de Duitse Eifel, op zo’n 35 kilometer rijden van Holiday Park Pulvermaar.

 

Ook in 2019 staan er weer prachtige en unieke evenementen op de rol op de Nürburgring.

 

Van 7 tot 9 juni 2019 vindt het populairste openluchtfestival van Duitsland weer plaats op de Nürburgring. In 1985 vond de eerste editie ooit van "Rock am Ring" plaats op de Nürburgring. Gevolgd door vele succesvolle jaren, vonden twee edities van het festival in 2015 en 2016 niet langer plaats op het racecircuit. Na twee jaar afwezigheid keerde het festival echter in 2017 terug en ook in 2019 vindt het festival weer plaats op deze unieke locatie!

 

Van 20 tot 23 juni is het ook feest op de Nürburgring. De legendarische Nordschleife, spectaculaire raceauto's én een 24-uursfeest: van 20 - 23 juni racen de coureurs van de ADAC Zürich 24-uursrace opnieuw rond de 25 kilometer lange combinatie van Nordschleife en Grand Prix Circuit. Zeker de moeite waard om te bezoeken!

 

Op het evenement 'Rad am Ring' van 26 - 28 juli 2019 leren sportliefhebbers de Nürburgring op de fiets kennen. Laat zien waar je van gemaakt bent tijdens deze uitdaging in de groene hel. Deelnemen is zelfs nog mogelijk!

 

Van 22 tot 24 augustus 2019 gaan de poorten weer open voor een magische feestdimensie op de iconische Nürburgring. Ontsnap naar een gloednieuwe wereld vol elektronische muziek. Laat je meevoeren door 's werelds beste DJ's zoals DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, DON DIABLO, MAJOR LAZER, MARTIN GARRIX, PROJECT ONE, TIMMY TRUMPET, VINI VICI en nog veel meer. Een feest van 's avonds tot in de vroege ochtend.

 

In september nemen de auto’s het weer over op de Nürburgring. Ieder weekend is er wel een race, cup of grand prix. Verder zijn er in september en oktober nog meerdere edities van de VLN Endurance Championship Nürburgring en kun je ook in 2019 buiten de evenementen zelf een ritje maken op dit legendarische circuit.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Nieuwe infraroodcabine

Eind 2017 hebben we een nieuwe infraroodcabine laten plaatsen in onze vakantiewoning op Holiday Park Pulvermaar. In de badkamer op de eerste etage kunnen de bezoekers vanaf nu genieten van een luxe infraroodcabine. De cabine is zeer gemakkelijk in gebruik en kan verlichtend werken bij spier- en gewrichtspijnen na een heerlijke wandeling door de Vulkaaneifel.

Lees verder >

Beleef de Nürburgring

Categorieën:Activiteiten

Legendarisch, ingewikkeld, lang, gevaarlijk en elke keer uitdagend. De Nürburgring met haar Nordschleife is misschien wel het meest populaire circuit ter wereld. Er zijn talloze dagen om daar vrij te rijden. Een 20.1 km lange uitdaging!

Lees verder >

Mystieke Kerstmarkt in Traben-Trarbach

Al bij het betreden van de uit de 16de eeuw stammende kelders, stroomt u een behaaglijke lucht tegemoet van warme glühwein, vers gebrande amandelen en de lucht van dennengroen. Dat is de Kerstmarkt in Traben-Trarbach in de oude wijnkelders onder de stad.

Lees verder >