Wandelarrangement

Met de Eifelsteig rondom ons vakantiepark ligt Holiday Park Pulvermaar te midden van maar liefst 313 kilometer aan wandelgebied verdeeld over 15 etappes. Dus pak je wandelschoenen maar vast in en kom bij ons genieten! Dit weekend weg bij Holiday Park Pulvermaar is er één voor de echte wandelliefhebber.
Ontdek de prachtige Vulkaaneifel te voet en geniet van de rustgevende faciliteiten op Holiday Park Pulvermaar. 

Wanneer? 21, 22 en 23 juni 2024.

Waar: Holiday Park Pulvermaar te Gillenfeld.

Locatie:
Ontspannen kan je op deze locatie als nergens anders. Op het moment dat je uitstapt bij Holiday Park Pulvermaar stap je in een bepaalde rust. Het uitzicht, de woningen en het ontvangst; alles draagt bij aan een lekker weekend.

Waar vulkanen ooit lava en as uitspuwden, nodigen tegenwoordig zachte, groene heuvels en diepblauwe meren je uit om te ontsnappen aan de stress en het hectische tempo van het dagelijks leven. Je gunt je ziel een pauze en neemt gewoon de tijd voor jezelf. Ervaar het onvergelijkbare effect van het landschap, de bossen en kabbelende beekjes op je welzijn. Welkom in Gesundland Vulkaneifel!

Woningen & verzorging: 
De woningen zijn 4-, 6-, of 8-persoons woningen waarbij iedereen een eigen 2-persoons kamer ter beschikking heeft. De badkamer deel je met maximaal 1 persoon en de woonkamer met maximaal 2 andere personen.
Elke maaltijd wordt voor je verzorgd en je kunt dus zo aanschuiven.
Op het park is een sauna aanwezig en enkele woningen hebben ook een eigen infraroodcabine.

Organisatoren: Martine Pol-Leeuw, Kim Uitzetter en beheerders Holiday Park Pulvermaar.

Wat kun je verwachten?

Het arrangement is inclusief:

2x overnachting;

Volpension van vrijdagavond t/m zondagmiddag (2x ontbijt waarbij je je eigen lunchpakketje kan maken, 2x diner), 1x welkomstdrankje.

Onbeperkt: koffie, thee en water.

Wandelroutes.

Toegang tot onze sauna.

Handdoeken, bedlinnen én eindschoonmaak.

Exclusief

Vervoer; je komt op eigen gelegenheid naar Holiday Park Pulvermaar.
Indien gewenst, kunnen we bemiddelen in samen rijden.

Met vroegboekkorting te boeken voor maar € 275,-! Daarna voor maar € 315,- per persoon. 
De vroegboek prijs is geldig tot 26 mei 2024.  

Kom genieten van de prachtige omgeving vanuit ons rustgevende vakantiepark. 


Programma:

Vrijdag

Ontvangst en inchecken tussen 15.00 en 18.00 uur.

Nadat iedereen zijn of haar kamer heeft gaan we aan een gezamenlijk diner. Nadat het eten even heeft kunnen zakken trekken we de wandelschoenen aan en beginnen we aan een klein opwarmrondje rondom het Pulvermaar. 

Zaterdag

Starten we met een gezamenlijk ontbijt bij de receptie. Wanneer je je lunchpakketje hebt gemaakt gaan we op pad voor een grote wandeling van de Eifelsteig en zijn we in de middag terug op Holiday Park Pulvermaar. 

Dan is er vrije tijd tot aan het gezamenlijke diner. 
We sluiten de dag af met een kleine wandeling bij zonsondergang.

Zondag

Nadat we opnieuw hebben kunnen aanschuiven bij een uitgebreid ontbijt pakken we onze wandelschoenen en maken we ons op voor een mooie wandeling. Dit keer komen we begin van de middag terug, zodat iedereen op zijn eigen tempo weer ontspannen huiswaarts kan keren.
Maar we sluiten dit weekend natuurlijk nog wel gezamenlijk af met 'Kaffee & Kuchen'. 

Voor extra ontspanning kun je dit weekend genieten van een massage of Reiki-behandeling door Martine Pol-Leeuw en als je wilt kun je aanschuiven bij een vitaliteitsworkshop.

De prijs voor dit actieve en ontspannen weekend is: € 315,- en nu nog met vroegboekkorting voor € 275,-.   

Opgeven of vragen stellen kan via: info@holidayparkpulvermaar.com of 06-10154042.

*Wil je extra ontspannen en tot maandagochtend blijven? Dat kan! De kosten voor het uitchecken op maandagochtend bedragen € 45,- p.p. Maaltijden voor zondagavond en maandagochtend zijn niet inbegrepen.