Uw eigen woning op Holiday Park Pulvermaar

Holiday Park Pulvermaar is een nieuw vakantiepark dat grotendeels nog in aanbouw is. De eerste vrijstaande woningen op het park zijn inmiddels opgeleverd en worden verhuurd. In totaal worden 42 vrijstaande vakantiehuizen gebouwd op deze unieke locatie en wordt het park afgewerkt met een mooi hoofdgebouw dat een receptie, parkwinkel, horeca en enkele appartementen herbergt. De duurzame woningen worden luxe en sleutelklaar opgeleverd en bieden een uitstekend rendement uit verhuur, dat voor u uit handen wordt genomen door Villanda.

Duurzaamheid voor een goede prijs

U kunt ook een woning kopen op Holiday Park Pulvermaar, om nog vaker van de fascinerende Eifel te genieten of om te profiteren van een gunstig rendement. Vrijstaande woningen zijn al te koop vanaf 169.000,- euro op eigen grond en worden sleutelklaar opgeleverd. 

De recreatiewoningen zijn voorzien van alle luxe en comfort. Prachtig gelegen in een heuvelachtige omgeving met unieke vergezichten. De woningen zijn zeer luxe opgezet en standaard voorzien van een badkamer op de begane grond én de eerste verdieping. De vloerverwarming in de gehele recreatievilla zorgt voor een behaaglijke temperatuur. De badkamer op de eerste etage is eventueel mogelijk met sauna of jacuzzi. 

Met deze heerlijke individuele wellness faciliteiten, kunt u lekker onthaasten in een ambiance van rust en ruimte in uw eigen recreatiewoning in 'Gesundland' Vulkaneifel.

De woning is standaard voorzien van gratis Wi-Fi, een moderne woonkamer met luxe open keuken, volledige inrichting, openslaande tuindeuren en een prachtig aangelegde tuin met ruim terras. 

Organisatie

Proimmohaus is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van kleinschalige recreatieparken op bijzondere, natuurrijke locaties. Het bedrijf is opgericht om haar jarenlange ervaring (ruim 20 jaar) in het bouwen en begeleiden van vakantieparken een beter en duidelijker perspectief te geven. Deze kennis en ervaring vormen de toegevoegde waarde van Proimmohaus. 

Het bouwen en verkopen van deze recreatiewoningen is niet alleen de simpele verkoop van een recreatiewoning. Het is voor Proimmohaus het aanbieden en verkopen van een goede investering op basis van vertrouwen. Proimmohaus begeleid u vanaf het allereerste oriënterende gesprek tot en met de uiteindelijke oplevering van uw tweede woning volledig. 

Bij een grote investering als de aankoop van een recreatiewoning, gaat u met iemand een overeenkomst aan, die u daarbij te allen tijde zal begeleiden. Bovendien beheren en bewaken wij uw kwaliteitsinvestering naar behoren en laten wij deze tweede woning voor u een prachtig rendement laten opleveren op een volledig ontwikkelt recreatiepark. 

Voor meer informatie over een luxe, vrijstaande woning of een nieuw appartement op Holiday Park Pulvermaar, kunt u altijd vrijblijvend contact met Proimmohaus opnemen.