Uw eigen woning op Holiday Park Pulvermaar

Holiday Park Pulvermaar is een nieuw vakantiepark dat stap voor stap wordt uitgebouwd, maar dat voor vakantiegangers al unieke rust en comfort biedt. De eerste vrijstaande woningen op het park zijn in 2017 opgeleverd en worden inmiddels verhuurd door Villanda. Woningen varieren van 4-persoons bungalows tot een lodge voor 12-personen. De standaard woning is voor 6-personen en voorzien van 3 slaapkamers en 2 ruime badkamers. De duurzame woningen worden luxe en sleutelklaar opgeleverd en bieden een uitstekend rendement uit verhuur, dat voor u uit handen wordt genomen door Villanda.

Duurzaamheid voor een goede prijs

U kunt ook een woning kopen op Holiday Park Pulvermaar, om nog vaker van de fascinerende Eifel te genieten of om te profiteren van een gunstig rendement. Vrijstaande woningen zijn al te koop vanaf 169.000,- euro op eigen grond en worden sleutelklaar en gemeubileerd opgeleverd. 

De recreatiewoningen zijn voorzien van alle luxe en comfort. Prachtig gelegen in een heuvelachtige omgeving met unieke vergezichten. De woningen zijn zeer luxe opgezet en standaard voorzien van een badkamer op de begane grond én de eerste verdieping. De vloerverwarming in de gehele recreatievilla zorgt voor een behaaglijke temperatuur. De badkamer op de eerste etage is eventueel mogelijk met sauna of jacuzzi. 

Met deze heerlijke individuele wellness faciliteiten, kunt u lekker onthaasten in een ambiance van rust en ruimte in uw eigen recreatiewoning in 'Gesundland' Vulkaneifel.

De woning is standaard voorzien van Wi-Fi, een moderne woonkamer met luxe open keuken, volledige inrichting, openslaande tuindeuren en een prachtig aangelegde tuin met ruim terras. 

Bij een grote investering als de aankoop van een recreatiewoning, gaat u met iemand een overeenkomst aan, die u daarbij te allen tijde zal begeleiden. Bovendien beheren en bewaken wij uw kwaliteitsinvestering naar behoren en laten wij deze tweede woning voor u een prachtig rendement laten opleveren op een volledig ontwikkelt recreatiepark. 

Voor meer informatie over een luxe, vrijstaande woning kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen u dan in contact brengen met de projectontwikkelaar.