Weekendje weg

Zin in een lekker weekendje weg maar u wilt niet al te lang rijden? De Duitse Eifel ligt vlak om de hoek en is binnen enkele uren reizen al te bereiken. Hier is alles binnen handbereik om even echt helemaal te ontspannen en bij te tanken.

De Eifel heeft een rijke traditie als vakantie- en vrijetijdsoord, vooral vanwege haar prachtige bosrijke en heuvelachtige omgeving. De vulkaanmeren rondom Daun zijn 10.000 jaar oud, Daun werd met zijn mineraalbronnen een van de belangrijkste kuuroorden in het hart van de Vulkaaneifel. 

Op een paar kilometer afstand van Holidaypark Pulvermaar vindt u de in Duitsland unieke Dauner Maare, de “Ogen van de Eifel”, die als bezoeker in de Vulkaaneifel niet mag missen. Hier kunt u ook de beroemde Weinfelder kapel zien, die in het gezonken dorp Weinfeld staat. 

In de omgeving van Pulvermaar vindt u allerlei restaurants en gezellige cafés en kunt u zich in een gemoedelijke en gezellige atmosfeer laten verwennen met de specialiteiten uit de regio.

Als u een vakantiegebied zoekt met een afwisselend landschap in combinatie met gezellige plaatsen (o.a. Daun, Cochem en het kuuroord Bad Bertrich) en veel rust in een ongerepte natuur, dan bent u in de Vulkaaneifel op de juiste plaats. Deze streek laat het hart van de natuurliefhebbers sneller kloppen. 

Een weekend weg in een 6-persoons vakantiewoning op Holiday Park Pulvermaar, midden in de Vulkaaneifel, boek je al vanaf €199,-