Lekker in je vel weekend

Lekker in je vel zitten, iets wat we allemaal willen en soms toch een uitdaging is.. Hoog tijd om er een weekend volop aandacht aan te besteden. Tijdens dit weekend staat lekker eten, wandelen en vooral ontspannen centraal. Een weekend helemaal voor jou in een prachtige omgeving.

Hebben we je aandacht?! Lees dan snel verder en wie weet zien we jou in Gillenfeld in maart!

Lekker in je vel weekend!

Dit weekend weg bij Holiday Park Pulvermaar helpt je de focus te krijgen op hoe jij (weer) lekker in je vel komt te zitten. Dit doen wij door middel van gezond en lekker eten, wandelen, sauna, kennismaking met Reiki en vooral lekker ontspannen met een leuk gezelschap. Misschien zit jij al lekker in je vel, maar heb je zin om een weekend te ontspannen in een prachtige omgeving? Ook dan ben je welkom!

Wanneer? 15, 16 en 17 maart.

Waar: Holiday Park Pulvermaar te Gillenfeld.

Locatie:
Ontspannen kan je op deze locatie als nergens anders. Op het moment dat je uitstapt bij Holiday Park Pulvermaar stap je in een bepaalde rust. Het uitzicht, de woningen en de ontvangst; alles draagt bij aan een ontspannen weekend.

Waar vulkanen ooit lava en as uitspuwden, nodigen tegenwoordig zachte, groene heuvels en diepblauwe meren je uit om te ontsnappen aan de stress en het hectische tempo van het dagelijks leven. Je gunt je ziel een pauze en neemt gewoon de tijd voor jezelf. Ervaar het onvergelijkbare effect van het landschap, de bossen en kabbelende beekjes op je welzijn. Welkom in Gesundland Vulkaneifel!

Woningen & verzorging: 
De woningen zijn 4-, 6-, of 8-persoons woningen waarbij iedereen een eigen 2-persoons kamer ter beschikking heeft. De badkamer deel je met maximaal 1 persoon en de woonkamer met maximaal 2 personen.
Elke maaltijd wordt voor je verzorgd en je kunt dus zo aanschuiven.
Je kunt genieten van een kennismaking met Reiki of, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, een hele Reikibehandeling of een ontspanningsmassage. Op het park is een sauna aanwezig en enkele woningen hebben ook een eigen infraroodcabine.

Organisatoren:
Martine Pol (Reiki Master, holistisch coach in opleiding), Kim Uitzetter (Vitaliteitscoach)
en beheerders van Holiday Park Pulvermaar.

Wat kun je verwachten?
Het arrangement is inclusief:
2x overnachting;
Volpension van vrijdagavond t/m zondagmiddag (2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner), 1x welkomstdrankje.
Onbeperkt: koffie, thee en water.
Wandelroutes.
Toegang tot onze sauna.
Kennismaking met Reiki.
Bezoek geitenboerderij & Thermen Bad Bertrich.

Handdoeken, bedlinnen én eindschoonmaak.

Exclusief: 
Vervoer; je komt op eigen gelegenheid naar Holiday Park Pulvermaar.
Indien gewenst, kunnen we bemiddelen in samen rijden met andere gasten van het 'lekker in je vel weekend'.
Ontspannen maar!

Geef jezelf op, alleen of met je vriend(in)/ broer/zus, etc.
Boek je dit weekend bij ons vóór 29 januari, dan betaal je geen € 339,- maar € 298,- p.p.!

Gun jezelf een pauze en zorg voor nieuwe energie! Waar kun je beter tot rust komen als in een mooie ambiance, waar je wordt omgeven met warmte en rust.

Programma:
Vrijdag
Ontvangst en inchecken tussen 15.00 en 18.00 uur.
Nadat iedereen zijn of haar kamer heeft gaan we aan een gezamenlijk diner. Na dit diner hebben we nog een workshop waarbij er ruimte is om elkaar beter te leren kennen.

Zaterdag
Starten we met een zonsopkomst wandeling in stilte rondom het prachtige Pulvermaar. Na deze frisse start van de dag schuiven we aan voor een heerlijk ontbijt. Daarna krijg je tips over hoe je weer lekker(der) in je vel komt te zitten. 

Na de lunch is er een gezamenlijke activiteit bij de lokale geitenboerderij, je kunt kiezen uit wandelen met een geit of zelf zeep maken. Na het gezamenlijke diner vertrekken we naar Bad Bertrich waar we ontspannen in de thermale baden. 

Zondag
Na een gezamenlijk ontbijt gaan we voor een wandeling. Na de lunch hebben we nog een gezamenlijke afsluiter waarna iedereen op zijn eigen tempo weer ontspannen en vol nieuwe energie huiswaarts
kan keren. *
Door de dagen heen is er veel vrije tijd, zie voor de mogelijkheden hieronder.

Vrije tijd:
In te vullen door (kennismaking met) Reiki te boeken bij Martine, gebruik te maken van de sauna in de woning of op het park, te wandelen of lekker terug te trekken in je woning.

Prijs tot 29 januari: € 298,- 
Prijs vanaf 29 januari: € 339,-. 

Opgeven of vragen stellen kan via: info@holidayparkpulvermaar.com of bel naar: 06-10154042. 

*Wil je extra ontspannen en tot maandagochtend blijven? Dat kan! De kosten voor het uitchecken op maandagochtend bedragen € 45,- p.p. Maaltijden voor zondagavond en maandagochtend zijn niet inbegrepen